Uzavřít komunikaci¶ Možnost použít pro soubor dokončených TimeMaker Zprávy v Dokončení Složka. Kliknutím na Uzavřít komunikaci Tlačítko, TimeMaker Zpráva je přesunuta do Dokončení Složka.