Přeskočit obsah

Zrušit produkční úkol

Co to je?

Nástroj, který vám umožní zrušit produkční úkol a zavřít okno Production Task.

Co se stane po kliknutí?

Produkční úkol se ruší. Tento Okno nového produkčního úkolu je zavřeno. Data nejsou uložena.