Přeskočit obsah

Uživatelská oprávnění pouze pro čtení

Co to je?

Používá se, když uživatel potřebuje vidět položku a její dílčí položky. Read Only je také přiřazen systém uživatelům, kteří přijímají Data Interchange, nebo dotaz, na položky, které předtím neměli žádná práva.