Přeskočit obsah

Tlačítko Přidat

Co to je?

Nástroj, který umožňuje přidat uživatele na seznam uživatelů s Uživatelskými právy.

Co se stane po kliknutí?

Vybraný uživatel je přidán do seznamu uživatelů s Uživatelskými právy.

Obrázek