Přeskočit obsah

Uživatelská oprávnění vlastníka

Co to je?

Uživatel má plná práva ohledně plánu a jeho položek. Může (podle omezení svého plánu) Kompletní, Data Move, Delegát, Aktivovat, Deaktivovat, Zrušit, Smazat, atd.