Přeskočit obsah

Přejít do režimu offline

Co to je?

Tato volba umožňuje přístup k TM offline (odpojen ze serveru) a po vypnutí se znovu připojit na server.

Co se stane po kliknutí?

TM se vypíná, pokud je online, nebo se pokusí jít on-line, pokud je offline. Tuto možnost obvykle používá technický personál.