Přeskočit obsah

Zrušit produkční úkol

Co to je?

Nástroj, který vám umožní zrušit okno Nový produkční úkol. Všechna data zadaná do produkčního úkolu budou zrušena.

Co se stane po kliknutí?

Tento Okno nového produkčního úkolu bude zavřeno.