Přeskočit obsah

Zobrazit uživatele

Obrázek

Co to je?

Nástroj, který vám umožní zobrazit nebo skrýt okno Jméno, které zobrazí seznam uživatelů TimeMakeru, kteří nemají žádná práva ke složce.

Obrázek

Co se stane po kliknutí?

Okno Jméno bude skryto nebo zobrazeno.

POZNÁMKA: Okno Jméno se zobrazí ve výchozím nastavení.