סגירת תקשורת¶ אפשרות המשמשת לקובץ הודעות TimeMaker שהושלמו השלמות תיקייה. על ידי לחיצה על סגירת תקשורת כפתור, ההודעה של "TimeMaker" מועברת אל: השלמות תיקייה.