Přeskočit obsah

Oprávnění vlastníka

Co to je?

Uživatel má plná práva ohledně plánu a jeho položek. Může (podle omezení svého plánu) Kompletní, Data Move, Delegát, Aktivovat, Deaktivovat, Zrušit, Smazat, atd.

Co se stane, když klikneš?

Neuplatňuje se.