Oprávnění pouze pro čtení¶
Co to je?
Používá se, když uživatel potřebuje vidět položku a její dílčí položky. Read Only je také přiřazen systém uživatelům, kteří přijímají Data Interchange, nebo dotaz, na položky, které předtím neměli žádná práva.
Co se stane, když klikneš?
Neuplatňuje se.