לדלג לתוכן

מעבר למצב לא מקוון

מה זה?

אפשרות זו מאפשרת לך לגשת ל - TM מקוון (מנותק מהשרת) ולאחר היותך מנותק, להתחבר מחדש לשרת.

מה קורה בלחיצה?

TM הולך מחובר אם זה באינטרנט, או ינסה ללכת מקוון אם הוא מחובר. בדרך כלל משתמשים באפשרות זו על ידי אנשי צוות טכניים.