לדלג לתוכן

עריכת הרשאות משתמש

מה זה?

כלי המאפשר לך לשנות את הזכויות שהוקצה למשתמש הנבחר.

מה קורה בלחיצה?

רשימת הרשאות משתמש האופציות הופיעו. באפשרותך להקצות תצוגה מקדימה בלבד (הגדרת ברירת המחדל) או לבחור רמה חדשה של זכויות משתמש.